L’Agència Tributària de Catalunya deixa de vendre impressos

A partir del dia 1 de febrer del 2016, i d’acord amb la voluntat de consolidar el desplegament de l’administració electrònica així com  l’eficiència econòmica i documental, es deixaran de vendre els impresos d’autoliquidació en paper a totes les oficines de l’Agència Tributària de Catalunya.

Els impresos es trobaran disponibles al web de l’ATC, ja sigui mitjançant el programa d’ajuda i els formularis autoemplenables en versió PDF o a través del servei de cita prèvia que ofereix l’Agència:

– Programa d’ajuda (per als models 600, 620, 650, 651, 652 i 653). Permet generar, de manera guiada, autoliquidacions totalment complimentades i també imprimir-les en blanc.
http://etributs.gencat.cat/pa

– Formularis autoemplenables (per a tots els models, en format PDF). Permet emplenar directament el document PDF i després imprimir l’autoliquidació complimentada així com imprimir-la en blanc.
http://etributs.gencat.cat/models

– Servei de cita prèvia (només per a particulars). L’Agència Tributària de Catalunya presta, amb cita prèvia, un servei d’ajuda per confeccionar les declaracions tributàries.
http://etributs.gencat.cat/citaprevia

Els models afectats per aquesta supressió són els últims dels quals es disposava la venda en paper, ja que la resta ja es podien trobar exclusivament de manera telemàtica.

(Font: etributs.gencat.cat)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s